Welkom onze hengelsport site


MAGIC ORANGES STRIKE'S AGAIN TWICE

Zo beste visvriendjes en vriendinnetjes het is weer zo laat , wederom blijken er weer pieren te zijn met een schrijf fobie zodat het L ben om de site nog een beetje te vullen.

 

Het is 30 april en koninginnedag hierdoor zijn er maar 3 pieren(marcel-peter &ed) die vandaag naar de Eem zijn gekomen(om de bekende rotzooi markten enz te ontlopen) , wat wat weer aangaat geen straf zal worden want dat is nog steeds schitterend al is het nog best fris zo vroeg met matige wind.

 

Na de nodige opmerkingen over of ik mijn vorstelijke maderijnen voertje weer mee had (natuurlijk) zijn we maar van start gegaan en omdat de stroming er flink door stond werd er gekozen voor een paar echte cralusso of lolly stroomdobbers wat in mijn geval een goede keus na enige tijd volgen vele aanbeten en vis al moest dat wel op een kleine haak gebeuren wat ook veellll lossers tot gevolg had;

de feeder van Marcel gaf niets ,en Peter met stok zonder stroomdobbers moest het ook afleggen tegen mijn Magic Manderijnen.

Marcel 1.5kg Peter 7kg and myself bijna 9kg en 15kg lossers .

 

 

7 Mei same place same time en wederom schitterend weer met de belachelijke temperatuur van 28C of dat wat goeds brengt ?? we(marcel-hennie-andre & ed) gaan er voor.

 

Alleen Hennie durfde het aan ondanks de waarschuwingen de feeder te pakken om de tuin van de overburen te bevissen,

 

 

 

de anderen pakken de stok ,ook nu weer de mandarijnen opmerkingen die ze toch elke keer weer het nakijken geeft !!!! , en mijn stroomdobbers zijn ook vandaag weer nodig wat dit keer door ieder navolging geniet.

 

 

 

Het werd weer een moeilijke visserij Ik pak redelijk vis de anderen niet, maar na enige tijd weet hennie toch regelmatig vis te gaan vangen op de overzijde wat na enkele boten armada's uitsterft ,ook ik kan ze bijna niet meer vangen , marcel & andre hadden het erg moeilijk vandaag.

 

 


 

Om 13.30 stoppen we er maar mee met als resultaat.

 

Marcel 2kg - Andre 5kg - Hennie bijna 8kg & Orange ED 9kg:

met als toevoeging dat ik de sinasappels de volgende keer maar thuis laat om het schrijven een keer aan een ander te laten'

 

Groetjes Pier Ed