Welkom onze hengelsport site


Wat hebben we dit weekend gedaan.

Drie op rij

 

Het is donderdag 13 mei en Hemelvaartsdag de meeste pieren vrij en de meeste vrouwelijke wederhelften zullen geen problemen geven dat we vissen zijn want het is geen Hemelvaartsdag maar hemelsluizen dag er komt weer genoeg water uit.

Dus moet er gevist worden de keuze wederom gevallen op de Eem  met het oog op de goede resultaten van de afgelopen keren ; maar ja het is vissen en geen dag is het zelfde.

Zoals gezegd het (miezert) regent maar bijna wind stil : de pieren Andre-Marcel-Antonio & Ed verzamelen om 6 uur en nemen weer de stellingen in, de opmerkingen zijn weer niet van de lucht als ik weer mijn schiereiland stekkie inneem wat de afgelopen 2 keer succes gaf. 

En zoals gezegd geen dag het zelfde de visserij was erg moeilijk en aanbeten traag en slecht zowel de vaste stokkers  als (feedertje)Antonio , het wordt al snel duidelijk dat het afgelopen resultaat niet gehaald worden  door de vele lijners en lossers ,wat wel beter wordt is het weer het is droog geworden, maar om 15.30 uur gaan we toch echt stoppen en wegen de resultaten die toch wel tegenvallen met de vorige keer.

ED 15.250 kg -  Marcel 12.250 - Antonio 9.500 kg & Andre 5 kg  even napraten  en de plannen voor zaterdag doornemen de keuze wordt NH kanaal bij Andre voor enkele ,de senioren hebben wedstrijden in een polder slootje.

 

groetjes pier Ed

 

Naar boven

 

Hier onder staan een paar links naar oude verhaaltjes.
Deze zijn het lezen waard.

Weekend archief